Организация за координация на взаимодействието между доброволците, защитаващи семействата си от инвазията на социалните служби /СС/

 
Възраждане

Включи се

Ако вече сте регистрирани, влезте тук


Членството в Цитадела не е обвързано с плащания на каквито и да било такси или членски внос. 
Членството в Цитадела не е обвързано със семеен статус, наличието на собствени деца, местожителство, гражданство или религия. 
Членството в Цитадела е безплатно, неформално, поражда единствено морални обвързаности, но не и юридически задължения. 

Внимание - карантинен период! Всички включили се до 01.06.2020г. веднага ще получат пълната защита на Цитадела. За да избегнем включването в Цитадела на хора, които нямат намерение да участват със собствени сили в системата за взаимопомощ, а едва след като при тях възникне проблем се включват в Цитадела, с единственото намерение ние да им осигурим защита при вече възникнал проблем, затова включилите се след тази дата ще "престояват" тримесечен карантинен период, преди доброволците на Цитадела да се ангажират пълномащабно с тяхната защита.  

Моля, попълнете коректно данните по-долу.  Те ще бъдат използвани само за нуждите на Цитадела от отделните звена и случаи, както е обяснено по-долу, като няма да бъдат споделяни или преотстъпвани на външни организации.

Подробно за политиката ни за защита на вашите данни може да прочетете тук.  

 

ПЪРВИ РАЗДЕЛ

Тази информация ще бъде споделена с националния координатор и с вашия районен координатор.
Обърнете внимание на телефона в т.2  и –ако попълвате – т.5 – базата данни ползва телефонът, с който сте регистрирани, като идентификатор. В случай на промяна на телефоните ви – трябва да ни уведомите.
 


ВТОРИ РАЗДЕЛ

Тази информация не е задължителна, но може да се окаже много полезна. Тя се попълва по желание, може да бъде подробна или лаконична.
Достъп до тази информация ще има само Националния координатор, ще се достъпва само в случай на възникване на проблем със СС

ТРЕТИ РАЗДЕЛ


Тази информация  не е задължителна и се попълва по желание. 

Тя ще се ползва само от националния координатор, само за организационните нужди на „Цитадела“.

момент...

Цитадела

Сайтът е проект на Движение „Възраждане“